Relatieproblemen

Je twijfelt aan je relatie… 

Ik ben geen relatietherapeut maar als je relatieproblemen hebt kan ik je wel helpen. Want ook hierbij gaat het weer om jou. Wat voel je voor je partner, wat zijn je verwachtingen. Welke behoeften heb je, welke worden er vervuld en welke niet? Kun je daarover het gesprek aangaan? Kun je zijn wie je werkelijk bent of speel je een rol en pas je je steeds weer aan. Welk oud zeer staat er tussen jullie in en kun je met mededogen naar je partner luisteren als je dat uitpraat?

Je kunt zo veel leren van je partner en als je daar met liefde naar kunt kijken en de problemen op kunt lossen kan dat je verder brengen. Als er te veel pijn en verdriet tussen jullie in staat en/of je kunt niet meer respectvol met elkaar omgaan dan is het misschien tijd om uit elkaar te gaan.

Dit soort vragen en meer zullen we bespreken en dan kom je op een gegeven moment op een punt dat je niet meer twijfelt. Dan ga je weer vol voor je relatie of je besluit dat je beter zonder je partner verder kunt gaan, hoe verdrietig dat ook is. Maar in beide gevallen geef je jezelf èn je partner de mogelijkheid tot een liefdevollere relatie.

Gescheiden

Ook als je al gescheiden bent kan het helpen om naar je relatie met je voormalige partner te kijken waardoor je oud zeer los kunt laten en daardoor weer makkelijker verder kunt gaan. Leren kijken naar wat er wel is in plaats van naar wat er niet meer is. Welke lessen heb je van je voormalig partner geleerd? Nu je het helemaal zelf voor het zeggen hebt, welke keuzes maak je dan? Wat wil je in een volgende relatie anders doen? Deze en andere vragen bespreken we om op zoek te gaan naar je Zelf en wat jij uit dit leven wilt halen. 

Zeker als je voormalig partner en jij kinderen hebben is het belangrijk om goed met elkaar te blijven communiceren en ik kan je daarbij helpen. Jullie liefdesrelatie is voorbij, maar hopelijk jullie vriendschapsrelatie niet en als ouders zul je altijd verbonden blijven. Dus ook na je scheiding is werken aan je relatie belangrijk! Kijken naar wat er mogelijk is maar wel binnen je grenzen blijven zijn dan belangrijke aspecten. Bel of  mail me, dan kijken we wat ik voor je kan betekenen!

Lees ook de pagina groeien!

Klik hiervoor op onderstaande link: